5. kesäkuuta 2009

Kohta 200 rikki

Siis postauksia on kohta 200. Tavallaan saavutus sekin. Tämä on ollut tosi kivaa ja rentouttavaa, tämä blogin pitäminen. En tiedä tulisinko enää toimeen ilman. On nimittäin harvinaista jos en konetta avaa jonain päivänä. Oman blogin kirjoittaminen ja toisten blogien lukeminen on niitä päivän askareisiin kuuluvia juttuja. Sitä minun omaa aikaa. Tänään pääsinkin vähän aikasemmin koneen ääreen, kun pojat eivät nukkuneet päiväunia niin illalla menivät sitten aikaisemmin nukkumaan.

Tänään pojat on leikkineet sotaleikkejä. Innostuksen siihen saivat eilen. Puolustusvoimain lippujuhlapäivä oli eilen ja sen kunniaksi pääsi ilmaiseksi Mannerheimin salonkivaunuun, Viestikeskus Lokkiin ja Päämajamuseoon. Sateisena päivänä olikin ihan sopivaa kierrellä museoita. Varsinkin isompaa poikaa jo kiinnostaa kaikki tuollaiset sotajutut. Maastoasut kaivettiin heti esille ja sotaleikki voi alkaa.



Tällaisen lomailijan bongasin navettagalleriassa. Ei taitaisi tuollaisella asulla kovinkaan hyvin tareta näinä päivinä. Vaikken niin helteistä tykkääkään, niin ei ihan näin kylmää tarviis kesäkuussa olla. Mäkin oon joutunu taipumaan ja laittamaan kengät jalkaan tonne ulos kun ei sandaaleilla tarkene.

Ei kommentteja: