18. huhtikuuta 2008

Shoppailuterapiaa

Olen luvattoman pitkään ollut pois blogimaailmasta. Miten onkaan ollut niin kiireistä ja olo väsynyt, etten ole jaksanut melkein viikkoon käydä edes tiirailemassa toisten blogeja. Nyt pojat ovat taas isänsä luona, joten mulla on aikaa ja energiaa tähänkin hommaan.
Mehän saatiin exän kanssa talomme myytyä ja minäkin sain siitä rahaa, joten eilisen iltapäivän vietin harrastamalla shoppailuterapiaa. Ja se se vasta olikin mukavaa. Sain ostettua pojille vaatteita, isommalle pojalle uuden polkupyörän, itselleni uuden kännykän ja sitten kaiken huipuksi vielä tilauksessa on uusi auto. Noin kolmen viikon päästä kruisailen sitten tuliterällä menopelillä. Kun kävin koeajamassa uutta autoa, oli ero vanhaan rupposeen niin suuri, ettei tuntunut melkein edes ajavansa kun se oli niin mukavan tuntuista. En millään malttaisi odottaa.
Jännää miten viikossa voi mieliala muuttua ihan toiseksi, nyt on iloinen, innostunut eteen päin suuntautunut mieliala. Toivotaan, että se myös jatkuu. Nyt siirryn korujen pariin, kun siihenkin on rauha ja motivaatio. Kuvia laittelen kun saan valmista ja kuvattua korut.

Ei kommentteja: