15. maaliskuuta 2009

Yrjö kävi kylässä

Meillä kävi kylässä Yrjö, oikein isolla kirjaimella todella. Yrjö tapasi meidät kaikki ja vietti meillä neljä vuorokautta. Toivon, ettei Yrjö palaa koskaan ja niin toivovat pojatkin, varsinkin isompi poika, jonka kanssa Yrjö vietti pitemmän aikaa kuin pienemmän.
Siis meilläkin on nyt sairastettu mahatauti. Pienempi oksensi keskiviikon ja torstain välisen yön ja oli vähän vaisumpi torstain. Perjantaina oli suht normaali, mutten vienyt vielä hoitoon. Sitten perjantaina mun maha jo vähän tuntui kummalta ja aloin oksentaa puolenyön maissa. Parin tunnin päästä oli vuorossa isompi poika. Sitten me vuorotellen oksennettiin se yö ja aamulla jatkettiin. Siskoni haki pienemmän mummolle hoitoon ja mulla onneks oksentaminen loppui aamupäivällä. Poikaparka oksenti vielä illalla kuuden aikaan viimeisen kerran. Tauti tuntuu olevan aika kovaa laatua, kun minunkin oloni on vasta nyt toisena iltana palannut suht normaaliksi.
Taas täytyy kiittää mummoa, joka jaksoi hoitaa pienempää kaksi päivää. Kyllä hän on ollut ihan korvaamaton apu monta kertaa. Ja toivottavasti jaksaa olla apuna vielä pitkään.

Ei kommentteja: