23. toukokuuta 2010

Kiireitä

Kyllä huomaa, että on ollut aika kiireinen kevät. Nyt ehkä alkaa vähän rauhoittua kiireet ja voi alkaa suunnata ajatuksensa kesään. Kesäisiä ilmoja tässä on ollutkin paitsi nyt on taas viileämpää. Pidin tässä pari korukurssiakin, mutta kuvia tuotoksista ei ole. Kurssit olivat molemmat lapsille ja aikuisille yhdessä. Liian paljon ei voi kyllä osanottajia olla, sillä lapset eivät jaksa odottaa kovin pitkään aloitusta ja apua. Viisi lapsi-aikuisparia on varmaan enimmäismäärä. Aikuisia kurssilla taas voisi olla enemmänkin, varsinkin jos kaikki tekisivät aluksi samaa. Jos aikuisetkin haluavat kaikki tehdä erilaisia juttuja, tulee siinäkin vähän odotusta. Jatkossa pidän kyllä varmasti vielä lisää kursseja. Tässä yksi viimeisin kaulakoru, jossa yhdistin keltaisia simpukankuoripyörylöitä ja lasisia kuunpintahelmiä. Sellaista väri-iloittelua.
Kesäkuussa menen Mikkelin Jättikikirppikselle myymään korujani ja muuta rompetta. Heti ekalle kirpputorille on tarkoitus mennä 6.6. Paikkana onkin nyt Kirkkopuisto, koska tori on remontissa. Kirkkopuisto onkin varmaan mukavampi paikka, koska siellä on puita antamassa varjoa auringolta ja muutenkin viihtyisämpi ympäristö kuin kivetty tori. Koruja saankin alkaa taas tehdä urakalla, koska aika paljon olen saanut myytyä muutamassa paikassa varsinkin pitemmän mallisia kaulakoruja. Nehän ovatkin muotia juuri nyt.
Autosta poltin karstoja moottoritiellä, kun ajelin eilen Lahteen ja takaisin. Kävin erään järjestön liittokokouksessa. Samalla reissulla kiertelin torilla, kirpputorilla ja Sinooperissa. Virkistävä reissu oli käydä vähän muuallakin, vaikka tänään olen sitten saanut siivoilla. Olen päässyt hyvään alkuun, mutta homma jatkuu vielä pitkään...

Ei kommentteja: