3. helmikuuta 2013

Pitkästä aikaa

Täällä on ollut hiljaiseloa viime aikoina, mutta jos nyt vähän vilkastuisi. En ole juuri muita käsitöitä tehnyt kuin vaan minijuttuja. Joten mitään näytettävää ei ole.
Tämä vuosi on alkanut jotenkin nihkeästi ja mieliala on ollut vähän alamaissa. En oikein tiedä mistä johtuu, mutta vähän kaikki on tökkinyt. Ei ole oikein työmotivaatiota ja vanhemman pojan koulun käynti huolestuttaa. Koetulokset on menneet alaspäin ja niitä kokeita on ollutkin aika paljon. 5. luokka teettää aika paljon töitä.
Ajattelin ensin, että minua masentaa ikääntyminen. Vielä viime vuoden puolella ajattelin, että vasta ensi vuonna täytän niitä pyöreitä vuosia. Mutta tämän vuoden alettua tajuntaan jotenkin vaan iski, että tänä vuonna täytän jo aika paljon ja mitä olen saanut aikaiseksi. Jonkinlainen tilinpäätös tai välitilin tarkastus. Tietysti sitä myös miettii, että mitä vielä haluaisi tehdä ja kun työmotivaatio on alhaalla, niin tuota työpaikkaakin pohtii. Olisiko joku muu paikka parempi vai meneekö sitä ojasta allikkoon?
Tällaisia asioita on tullut pohdittua ja kai se pohdinta vielä vaan jatkuu.

Ensi viikolla blogini täyttää 5 vuotta! Ajatella, että tämä blogi on ollut jo niin kauan. Taidan pistää pystyyn jälleen pienen arvonnan, mutta siitä tarkemmin ensi viikolla, kun saan palkinnotkin kuvattua. Taitaa olla koruja tulossa palkinnoiksi.

1 kommentti:

enkulin käsityöt kirjoitti...

Blogia voi päivittää omaan tahtiinsa ja joskus on pakko pitää taukojakin. Viides luokka on todellakin vaikea koulussa. Mukavaa helmikuuta teille.