28. lokakuuta 2008

Töihin taas

Loman jälkeen töihin taas ja kyllä kateus nosti päätään, kun työkaverit toi ulkomaan herkkuja tuliaisiksi, toinen Barcelonasta ja toinen Marmariksesta. Millonhan itse pääsisi taas johonkin etelän aurinkoon! Kuka lähtis kaveriksi yksinhuoltajaäidille ja kahdelle pojalle. Kyllähän se olisi aikamoinen kokemus pojille, jo pelkkä lentokoneella lentäminen. Pitäisköhän ruveta suunnittelemaan, jos vaikka ensi syyslomalla. No, katotaan nyt!

Helmitöitä oon väsäilly ja tulosta näette tässä.

Tollasiin pieniin tuikkulyhtyihin tein helmistä koristereunuksen, jonka voi myös irrottaa, paitsi että se on paljon kauniimpi noin, ei kannata irrottaa. Väriyhdistelmiä löytyy varmaan vielä lisää, kunhan ehtii tekemään. Joulu tulla jolkottaa, jos joku ei vielä ole sattunut huomaamaan. Enää 8 viikkoa JOULUUN!

Mistä sinä eniten pidät joulussa? Kommentoi ja arvon kaikkien kommentin jättäneiden kesken tuollaisen kynttilälyhdyn. Kommenttien jättöaikaa on kaksi viikkoa eli 11.11. asti. Minä pidän eniten joulun odotuksen tunnelmasta ja koristelusta.

3 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Mä pidän lasten innosta ja puhtaasta ilosta joulun odotusta kohtaan, siitä kun tyttöni alkaa jo nyt miettimään mitä kenellekkin ostaisi lahjaksi tai tekisi =))

-milli-

Nimetön kirjoitti...

Pidän joulun tuoksuista: piparit, maustekakut, kinkku, juuri sisään tuotu joulukuusi, mehiläisvahakynttilät, jouluomenat... t. Marke

Nimetön kirjoitti...

MInä pidän Nykyisin Joulusta enemmän kuin koskaan. Väkivaltaisesta perhehelvetistä eron päästyämme voimme lasten kanssa nauttia JOULURAUHASTA! Siinä ei paljon paketteja tarvita!
Ihanaa Joulun odotusta, joka pian alkaa Sinulle ja pojillesi!

YH-äiti ja neljä muksua