27. joulukuuta 2008

Lomaa ja lunta

Joulu on mennyt ja pojat tulevat huomenna kotiin. Eli meillä joulu kyllä jatkuu, koska pojilla on lahjoja myös täällä odottamassa. Enhän minä kaikkia voinut antaa isän luo, koska vanhempi poika toivoi toisia lahjoja tänne ja toisia isän luo. Saa nähdä mihin aikaan pojat ovat tulossa kotiin, malttavatko olla iltapäivään asti isällään.

Viikko lomaa on siis vierähtänyt ja tuntuu etten ole saanut mitään tehtyä, mutta kai se tekee vaan hyvää välillä olla vaan. Olo on kyllä kuin hidastetusta filmistä, enkä oikein jaksakaan mitään. Ei taida tämä väsymys nukkumalla hävitä.

Kävin kävelemässä yhtenä päivänä jopa kameran kanssa. Silloin oli pakkasta ja lumi oli raskaana puissa. Puut taipuvat lumimassan alla ja muutamia oli kaadettukin ilmeisesti sen takia, että ne olivat taipuneet kävelytielle asti. Tässä yksi esimerkki.

Luovuus ei ole kovin paljoa kukkinut viime aikoina, mutta pari korua olen saanut valmiiksi. Tilaustyönä tein ristiriipuksen helmiketjuun. Ristin ohje on kirjasta Helmitöiden vuosi.

Toisen korun tein itselleni, kun kaipasin jotain uutta. Tein korusta niin pitkän ettei se tarvitse lukkoa ja keskellä edessä on kolme "killutinta", jotka helisevät vienosti osuessaan toisiinsa. Korvakorut tietysti koruun sopivat. Rannekorua en tällä kertaa ainakaan vielä tehnyt. Jotenkin rannekorujen pitäminen on jäänyt.


Tapasin eilen lukioaikaisen luokkakaverini, jonka kanssa ei ole nähty varmaan 25 vuoteen. Siispä meillä riitti kertomista puolin ja toisin. Monenlaistahan tässä vuosien varrella on tapahtunut molemmille. Olipa mukava rupatella ja aika kuluikin tosi nopeasti. Oli mukava tavata!

2 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Hei! Olen syksyn ajan seurannut blogiasi; en enää edes muista, mistä kautta tänne päädyin. Oma elämäntilanteeni on ilmeisesti kovin erilainen kuin sinun, mutta siitä huolimatta tunnen suurta sympatiaa, kun luen postauksiasi. Toivon, että jaksat vielä hakea apua esikoisesi tilanteeseen; sen helpottuminen toisi ehkä sinullekin lisää voimia muihin asioihin. Ja toisaalta: jos tunnet masennuksen hiipivän, hae siihenkin apua, mieluiten heti. Varaa vaikka aika terveyskeskuslääkärille. Sinun hyvinvointisi ja jaksamisesi on lapsillesi tärkeää. Toivon myös, että jaksat edelleen päivittää blogiasi; nyt ainakin tiedät, että joku sitä seuraa :-) Valoisampaa uutta vuotta toivottaen, Marke

Tuikku kirjoitti...

Kiitos sanoistasi, on lohduttavaa lukea tuollaisia kannustavia sanoja. Jatkan "taistelua" molempien poikien ja itseni paremman elämän puolesta. Muutama aika on jo tammikuussa odottamassa ja uskon niiden myötä suunnan olevan parempaan. Blogin päivityksiä jatkan varmasti, se on yksi tärkeistä henkirei`istäni. Ja on todella mukava tietää, että joku näitä juttujani lukeekin. Hyvää uutta vuotta sinullekin Marke!