26. tammikuuta 2009

Valvomista ja kurkkukipua

Eilen illalla olin ihan hirveän väsynyt ja ajattelin mennä aikaisin nukkumaan. Kurkku on ollut karhean tuntuinen ja ääni maassa jo pari päivää. No, eihän se uni tietysti tullut vielä niin aikaisin, joten pyörin ja pyörin sängyssä. Päässä tietysti samalla pyöri kaikenlaisia ajatuksia, jotka häiritsivät unen saantia. Nousin välillä ylöskin ja luin vähän aikaa. Sitten tuntui siltä, että näin vaan kauheasti unia koko yön. Muistankin niistä monta erillistä juttua. Kovasti olin matkalla junalla, laivalla ja lentokoneella. Voisikohan tuon tulkita niin, että kuntoutus lähestyy ja valmistaudun lähtemään sinne. Aamulla olikin sitten ihan töttöröö olo.

Aivot eivät oikein siis toimineet ja sen sain huomata, kun menin kauppaan aamulla. Olin unohtanut lompakon kotiin ja huomasin sen vasta, kun piti ruveta maksamaan. Ei auttanut kuin jättää ostoskassi kauppaan ja lähteä hakemaan rahaa. Onneksi äitini asuu suht lähellä, ettei tarvinnut kotiin asti lähteä rahaa hakemaan (n. 4 km:n päästä).

Päiväunet jäi taas tänään väliin, kun menin poikani iltapäiväkerhoon jatkamaan niitä helmitöitä. Siellä jo odotti muutama innokas tekijä. Jälleen syntyi muutama perhonen, hämähäkki ja krokotiili. Toiset ovat innostuneet kotonakin tekemään helmitöitä. Tällaisia hämähäkkejä siellä on syntynyt aika monta.

Ei kommentteja: