17. lokakuuta 2010

Muutama kaulakoru

Tämä syksy on ollut viime aikoina aikamoista matalalentoa paikasta toiseen. Töissä on ollut kiireistä ja kotioloissa myös. Kai se kotona on osittain ihan omaa syytä, kun on lupautunut ja halunnut mennä moniin juttuihin. Nyt pitäisi vaan yrittää rauhoittua. Rankkaa on ollut taas isomman pojankin kanssa. Raivareita on ollut kerran viikossa ja tällä viikolla peräti kaksi. Läksyt ei tahdo sujua ja koulussakin hommat on hitaita. Taas on vähän pallo hukassa mitä tekisi. Ensi viikolla saan vähän hengähtää ennen syyslomaa. Ollaan poikien kanssa yhdessä koko loma ja tarkoitus olisi käydä Ruotsin risteilyllä.
Kotihommia ja koruja en ole kovin paljon ehtinyt tehdä, mutta tässä yksi kaulakoru.

Arvonnan voittokaulakoru on lähtenyt voittajalle. Laitan sen kuvan nyt tänne, koska luulen, että se on saapunut jo perille. Toivottavasti voittaja on tyytyväinen. Yllätykseksi laitoin vielä korvakorut mukaan.
Korussa on esim. särölasihelmiä ja irrotettava riipus edessä. Sen jos ottaa pois, voi pitää lukkoa myös takana.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Siis oi ja voi! Tämä ihanuus odotti postilaatikossa, kun tulin perjantaina tosi pahalla mielellä ja kettuuntuneena töistä, oli ollut huono päivä ja huono viikko, mutta ne kätosi kuin taikaiskusta! Tää oli mulle niin nappiin kuin olla ja voi, suurensuuret kiitokset! Mä luulen, että poikii sulle pari tilaustakin...

Edelleen riemuissaan, ikionnellinen!

Hanna

Tuikku kirjoitti...

Hei Hanna! Olipa kiva kuulla, että pidit korusta. Aina vähän jännittää kun tekee vieraalle ihmiselle korun, että miten onnistuu. Tulipa tosi hyvä mieli minullekin!