14. heinäkuuta 2011

Koruja sairasvuoteelta

Olen sairastellut tässä jo kohta kaksi viikkoa. Tuossa ehdin jo maanantain ja tiistain olla töissäkin, kun tulin uudestaan kipeäksi, vaikka oli lääkekuurikin päällä. Nyt ei auta kun makoilla vuorotellen sängyllä ja sohvalla. Paljon ei muuta jaksakaan, paitsi pikkusen koruja kerrallaan. Kunhan vaan ensi viikon torstaiksi paranee. Silloin lähdetään poikien kanssa Legolandiin.
Tässä ensin pitkä violetti kaulakoru, joka on tavallaan tilaustyö. Vielä en ole päässyt sitä tilaajalle esittelemään, että onko se sopiva. Siinä on ametistirondelli tuossa edessä roikkumassa. Ametisteja on muutenkin korussa sekä akaattia, makeanvedenhelmiä ja simpukankuorihelmiä.

Tämän turkoosiruskean setin tein jo aiemmin, mutta oli jäänyt kuvaamatta. Tässä on värjättyä magnesiittia, ruskeita ja valkeita makeanvedenhelmiä ja vuorikristallia.


Mustia helmiä on laatikoissa lojunut jo jonkin aikaa ja nyt tein niistä pari lyhyttä kaulakorua. Onyksiä on molemmissa, mattana ja kirkkaana ja yhdistelmänä.

Vielä pari rannekorua enkeliteemalla. Pyydettiin maanläheisillä sävyillä ja tässä on tilaajalle kaksi eri vaihtoehtoa valittavana. Siellä on puuhelmiä, makeanvedenhelmiä ja lasihelmiä.