24. heinäkuuta 2011

Sadetta

Tanska tunnetaan kuulemma siitä, että saman päivän aikana voi sataa, paistaa, tuulla ja olla pilvistä. No meidän täällä oloaikana ei aurinko ole näyttäytynyt, mutta sadetta on saatu sitten siitäkin edestä. Perjantaina Legolandissa oli aika kurjaa, kun satoi aika paljon koko ajan. Vietettiin sitten aikaa mahdollisissa sisätiloissa, kuten Atlantis, eli akvaario, jossa oli toodella isoja rapuja, haita ja muita kaloja. 4D-elokuvissa katsottiin Clutch Powers -elokuva. Olipa kokemus sekin, että elokuvissa tuulee ja sataa ja sataa myös leikkilunta. Legoja ostettiin tietysti muutama juttu Lego-kaupasta.
Lauantaina onneksi oli parempi päivä, eikä sadetta tullut kuin pieniä kuuroja ja tihkua. Aikaa oli n. 7 tuntia ja silti se meinasi loppua kesken. Monta kivaa paikkaa löytyi ja niistä kuvia ja tarinaa, kunhan päästään kotiin. Parempi päivä oli kuin perjantai, eikä pessimisti-poikakaan ollut ihan niin pessimisti kuin perjantaina.
Tänään oli vuorossa Safari-retki eläintarhaan ja sää suosi niin, ettei sadeviittoja tarvittu ollenkaan vaikka välillä ihan pikkuisen tihutti. Oli kiva nähdä norsuja, kirahveja, sarvikuonoja ym. Voiton veivät kuitenkin Gipraltarin-apinat, joiden "häkkiin" tai paremminkin aitaukseen pääsi kävelemään ja näki apinat aivan läheltä ja vierestä. Toinen kiva juttu oli vuohet ja pikku kilit, joiden aitaukseen myös pääsi. Vuohet olivat tottuneet ihmisten silittelyyn ja kilien loikkia ja juoksua oli kiva katsella. Kuvia niistäkin myöhemmin.
Huomenna alkaa kotiinpaluu ja kuulemma uimassa pitäisi vielä ehtiä käydä aamulla ja Wiitä pelata myös hotellilla.
Lento ei pojista niin ihmeellistä ollut ja varsinkin pienemmällä kaverilla korvat menivät purkasta huolimatta pahasti lukkoon.

1 kommentti:

enkulin käsityöt kirjoitti...

Kuulostaapa ihanalta reissulta. Sateestakin täytyy nauttia.