27. syyskuuta 2008

Amigurumeja

Tulin kuntoutuksesta kotiin välillä, kun viikonloppuna ei ole ohjelmaa. Siellä on ollut ihan kivaa, mutta on kyllä ihanaa olla kotona. Ei ole aikatauluja, eikä koko ajan jotain ohjelmaa, ruokailua, jumppaa tms. Nyt saa vähän rentoutua, tuskin siellä olisi kunnolla pystynyt rentoutumaan. Yksinoloa varmaan rupesin eniten kaipaamaan. En aina kyllä sielläkään jaksanut iltaisin olla niin sosiaalinen, vaan oleilin huoneessa katellen telkkaria ja tehden käsitöitä.



















Olen virkannut amigurumeja eli sellaisia pikkuisia eläimiä. Aloitin pöllöistä, kun pojat ihastui niihin. Olen nyt tehnyt kaksi pikkupöllöä ja äitipöllön. Luulen, että toinen äiti pitää vielä tehdä, että molemmilla on omansa. Nyt olen sitten aloittanut elefantin teon. Kuvailen uusia elukoita aina kun saan valmiiksi. Noita on tosi kiva virkata, kun ne valmistuu niin nopeasti ja ne on tosi söpöjä.

Koruista on kuntoutuskaverit olleet kiinnostuneita, joten olen myynyt koruja jonkun verran ja tilauksiakin on tullut. Muutamia tilauksia varmaan teen tänään ja huomenna, jos materiaalia vaan löytyy. Loput sitten myöhemmin, viimeistään tammikuuhun mennessä, jolloin meillä on seuraava kuntoutusjakso.

Ei kommentteja: