9. syyskuuta 2008

Huomautuksia

Tarkkana saa olla monessa asiassa, ettei kärsi vääryyttä. Ensiksi huomasin, että pienemmän pojan hoitomaksu on määritelty väärin. Minun tuloiksi oli laitettu vanhat tulot vaikka olin ilmoittanut uudet pienemmät tulot. Enhän saa nyt palkkaakaan kuin 78,43 % normaalista palkasta, kun teen kuutta tuntia. Ei kun soittamaan ja huomauttamaan asiasta.
No toinen asia tuli ilmi, kun aamulla mietin, että jos kohta alkaa olla yöpakkasia, niin autoakin pitää ruveta lämmittämään. Ajattelin tarkistaa, että missä siellä on sisätilalämmittimen pistoke. No en löytänyt koko pistoketta. Kun ostin auton, siihen piti laittaa lohkolämmitin ja sisätilahaaroituspistoke. Onpa jäänyt joltain laittamatta. Ei kun soittamaan siitäkin autoliikkeeseen. Nyt pitäis vaan ehtiä sielläkin käymään jonain päivänä, että sekin asia hoituisi.
Vahtia siis täytyy omia asioitaan ja oikeuksiaan koko ajan.
Sain eilen ommeltua kaksi pitkää verhoa olohuoneeseen. Vielä kaksi pitäisi ommella, niin sitten olisi riittävästi. Saa nähdä milloin ne loput saa tehtyä. Kankaana minulla on Finlaysonin sininen Silmu-kangas. Minusta se on tosi kaunis kangas ja jotenkin tekee olohuoneeni paljon kodikkaammaksi, kuin vanhat harmaat verhot. Ainakin pienempi poika myös tykkäsi niistä, kun sanoi kotiin tullessa, että Wau onpa hienot verhot. Ja olohuonekin oli tosi siisti hänen mielestään, kun kaikki legot ja muut lelut olin siivonnut heidän huoneeseensa. Koitan nyt saada heidän leikkinsä pysymään siellä leikkihuoneessa, ettei olohuone ole aina täynnä leluja. Se voi olla vaikeaa isomman pojan kohdalla, mutta yritetään, huomenna hän tulee kotiin.

Ei kommentteja: