23. marraskuuta 2008

Jouluvalot

Tänään on vihdoin saatu jouluvalot, siniset led-valot parvekkeelle loistamaan. Olin jo pitkään sitä suunnitellut, mutta jotenkin se vaan on jäänyt. Tänään vanhempi poika lähti isälleen ja on siellä viikon. Tästä lähtien hän on viikon kerrallaan molempien luona. Tämä järjestely on varmaan hyvä meidän kaikkien kannalta, ainakin toivon niin. Eli kun oli hieman rauhallisempaa, niin sain jouluvalotkin laitettua. Oveen on suunnitteilla jouluinen ovikoriste, mutta jonain toisena päivänä sitten on sen vuoro. Pikkuhiljaa kun jotakin saa joka päivä laitettua, niin alkaa näyttää jouluiselta.
Nyt pitää aikaa käyttää myyjäisvalmisteluihin, että on myytävää ensi lauantaina. Koruja tietysti, tuikkulyhtyjä, helmitähtiä, helmienkeleitä, lasiprismaenkeleitä ja huopasydämiä koristein. Monenlaista pientä juttua pitää vielä tehdä, että kaikki on valmista. Äitini tekee sinne villasukkia ja maalattuja saviruukkuja jouluisin aihein. Saa nähdä sitten mitä ihmiset ostavat.
Pienempi poika on yskässä, nuhassa ja pienessä kuumeessa. Huomenna kuskaankin hänet mummon hoiviin, kun töissä on hankala tilanne, enkä oikein voisi olla pois. Katsotaan sitten tiistaina jäänkö itse kotiin häntä hoitamaan.

Ei kommentteja: