15. huhtikuuta 2009

Miniami nro 5

Minikokoinen vaaleanpunainen pupu-amigurumi on menossa siskoni tytölle yhdeksi synttärilahjaksi. Aiemminhan tein sen valkoisen pupun, mutta kyllä tämä punainenkin on ihan yhtä söpö. Siskoni tilasi pojalleen myös Paavo pesusienen, mutta siihen en ole vielä etsinyt edes kuvaa mistä voisi katsoa mallia. Saa nähdä miten se onnistuu.
Pääsiäinen oli ja meni, ihan tässä kotosalla poikien ja sitten toisen pojan kanssa. Nyt kun arkipäivät taas alkoi, en ole saanut oikein mitään tehdyksi. Tänään sentään käytiin pienemmän pojan kanssa uimahallissa. Oli se jonkinlaista rentoutumista sekin, kun lilluin vaan siellä matalassa lasten altaassa ja poika leikki vesileikkejä. Siinä tuli samalla käytyä saunassa ja pesulla, joten tänään ei tarvitse lämmittää saunaa. Taas tuli ainakin kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Kuvittelen säästäväni vettä ja sähköä, mutta maksaahan se uimahallissa käyntikin.
Huomenna pienempi poika lähtee isälleen ja minulla on suunnitelmissa heti aamusta aloittaa varaston siivous. Varastokoppi on taas jotenkin tupaten täynnä eikä sieltä löydä mitään. Ja sinne pitäisi saada mahtumaan kelkat, pulkat, sukset ja muut talvijutut. Joten hikinen ja pölyinen urakka on tiedossa.

1 kommentti:

Mäntylinnan Pirliina kirjoitti...

Tulinpa kurkistamaan,kuka täältä löytyy. Hauskoja hahmoja ja kauniita koruja muun muassa :) Samalla toivotan sinutkin tervetulleeksi dotee-haasteen pariin.