26. huhtikuuta 2009

Parvekehommia

Tänään jatkui parvekehommat. Laitoin ruukkuihin sisällä kasvatettuja taimia. Poikien kanssa laitettiin kasvamaan aitoelämänlankaa ja oppineittenkukkaa. Taimet olivat jo niin isoja, että ne oli siirrettävä kunnon ruukkuihin. Ulos en niitä vielä yöksi uskalla jättää, joten vien ne sitten aamuisin ulkoilemaan ja illalla takaisin sisälle. Onhan siinä hommaa, mutta eiköhän se suju.

Pääsiäisenä keräsin oksia, pajun ja koivun. Sisällä koivuihin alkoi tulla hiirenkorvia ja pajunkissat rupesivat kukkimaan, joten siirsin nekin parvekkeelle.

Pojat keksivät eilen hauskan leikin parvekkeella. Heillä on leikeissä pilkkionget ja niihin laitettiin tosi pitkät langat ja he "onkivat" niillä. Ei vaan tullut kalaa. Muutama oksa alla olevista pensaista vain. Illalla tuli tippa linssiin, kun vanhempi poika sanoi niin ihanasti. Kehuin häntä nukkumaan mennessä siitä, miten hän on ollut iloinen, eikä riitoja ole ollut ja meillä on ollut yhdessä niin mukavaa. Poika sanoi, että hänelläkin on ollut kivaa ja että hän ei arvannutkaan, että kun hän täyttää kahdeksan niin hänen elämänsä muuttuu. Toivotaan vaan, että tämä seesteinen vaihe jatkuu, koska selvästi poikakin nauttii siitä.

Ei kommentteja: