10. huhtikuuta 2009

Siivousta ja synttäreitä

Pojilla alkoi siis pieni loma ja ainakin koululainen on siitä innoissaan. Hyvä kun osaa nauttia parista ylimääräisestä vapaapäivästä. Tänään hän taas nukkui kanssamme päiväunet ja on muutenkin ollut oikein herttainen. Hän on siivonnut iloisena ja innokkaana ne mitä olen pyytänyt, kun taas pienempi veikko on marmattanut joka asiasta eikä haluaisi tehdä mitään. Jopa leikit sujui yllättävän hyvin pojilla tänään. Ulos en heitä saanut kun vasta illalla, mutta ei se mitään. Välillä on hyvä nauttia siitä ettei mihinkään ole kiire.

Olen todella yrittänyt vähän siivoilla, kun huomenna vietetään poikien synttäreitä. Sukulaisia tulee vierailulle ja lahjoja isompi poika odottaa innolla. Pienempi poika ei oikein ole osannut edes toivoa mitään erityistä.

Pääsiäiskoristeita sain vasta tänään laitettua ja uuden ovikoristeen myös aiheeseen liittyen. Huomasin, ettei minulla ole ollenkaan pääsiäiseen sopivia liinoja eikä kynttilänjalkoja tms. Täytyy kai lähteä pääsiäisen jälkeen metsästämään jotain kivaa ensi kerraksi. Ovikoriste on ajateltu niin, että pääsiäisen jälkeen joskus siihen voi vaihtaa jotain keväistä.

Ei kommentteja: