20. syyskuuta 2009

Hopeaa ja koruja

Tein siellä hopeasavi-kurssilla nuo korvikset. Tähän en kuvannut paria hopeahelmeä, jotka tein jäljelle jääneestä massasta, enkä toista työtä, josta tulee ehkä nukkekotiin pikkutarjotin tai peilinkehys. Korvikset on muotilla tehty, kuvioitu ja sitten on laitettu zirkonit molempiin. Punertava väri toisessa korviksessa on heijastus puserostani. En tahtonut saada sitä pois kuvatessa. Huomasin, ettei hopeasavi ehkä ole minun juttuni, niin kuin ei oikein savi yleensäkään, mutta onpahan nyt kokeiltu.

Koruja on taas valmistunut muutama ja kesken on useampi dominokoru. Tuossa musta korusetti jostain kivestä, en tiedä mistä. Reuna on mattapintaista ja keskusta kiiltävää. Voisin pitää tuollaista itsekin, mutta en mustaa, se saisi olla jonkun muun värinen.

Tässä on ruskeita helmiäispyörylöitä, kullanvärisiä siemenhelmiä välissä. Suurin pyörylä on kullanvärinen foliohelmi. Näitä ei riittänyt rannekoruun, joten saa olla ilman.

Viimeiseksi tulee makeanvedenhelmistä ja helmiäisrinkuloista ja pyörylöistä tehty kaulakoru ja korvikset. Tähän olisi tarkoitus tehdä vielä rannekoru, kunhan ehdin.
Kohta tulee vanhempi poika kotiin, silloin ei paljon helmillä askarrella. Tai jos hän itse innostuu siitä, niin sitten voidaan yhdessä tehdä. Luulen vaan, että teemme jotain muuta.1 kommentti:

Nimetön kirjoitti...

Voi, kun kaunis tuo musta-sininen setti :) Enpä ole missään vielä nähnyt tuollaisia kiviä.