3. syyskuuta 2009

Hulvatonta porukkaa

Nyt on kuntoutusjakson neljäs päivä ja monenlaista on tehty. Jumppaa on ollut taas sen verran, että polvet on kipeät. Siksi olenkin tässä koneella ja lintsaan tämän aamun jumpasta. Olemme soutaneet kirkkoveneellä, pelanneet "alkeistennistä", vesijumpanneet ja olleet keppi-kuminauhajumpassa. Ruokaaikoja on jälleen odotettu ja on naurettu. Meillä on niin mahtavan hulvaton porukka täällä, että jos ei poskilihakset ja vatsalihakset vahvistu nauramisesta, niin ihme on. Meidän 11:n naisen porukassa kukaan ei ole tiukkapipo, vaan kaikki osaavat hassutella ja nauraa myös itselleen. Meidät kyllä kuullaan ja varmasti täällä myös muistetaan. Yksi kuntoutusjakso on vielä jäljellä helmikuussa ja sitten pitäisi pärjätä ilman tätä mahtavaa porukkaa.
Tänään viemme ulkopaikkakuntalaiset Mikkeli-kierrokselle. Näytämme vähän Mikkelin kivoja paikkoja ja käymme kirppiksellä. Saamme täältä retkieväät mukaan, joten nälkäkään ei kauhean pahasti pääse yllättämään.

1 kommentti:

Nimetön kirjoitti...

Miten se onkin, että tekemisessä tai seistessä pitkiä aikoja, aina polvet ensimmäisenä kipeytyvät! Itsekin huomasin eilen tehdessäni kaikenlaista, että polvet alkoivat kiukutella.

Jos, teillä on noin hauska porukka, niin teidän täytyy suunnitella jokin yhteinen tapahtuma / tapaaminen myöhemmäksi ja ylläpitää sitä :) ? Tai keino pitää yhteyttä.

Itsekin olen ollut kuntoutuksessa ja päätettiin siellä, että järjestetään myöhemmin yhteinen pieni virkistävä ulkoilu. Minähän se lähetin kutsuja, mutta osallistujia ei lopulta ollut ensimmäistäkään ;) No en jäänyt suremaan tuota. Meillä ei ehkä ollut aivan kuvaamasi kaltainen porukka.