19. tammikuuta 2010

Kaulakoruja

Näköjään sitä saa jotain koruja aikaiseksi, kun vaan alkaa tehdä. Ei ole oikein ollut koruinspistä pitkään aikaan, mutta kun olen luvannut viedä korujani yhteen paikkaan myyntiin, niin olihan se ruvettava niitä vääntämään. Lisää teen vielä huomenna, mutta tässä nyt muutama valmis kaulakoru.

Ensin tuollainen metallirenkulajuttu, jossa on väleissä simpukankuorikukkasia.Sinisiä makeanvedenhelmiä ja simpukankuoriläpysköitä.Tässä myös makeanvedenhelmiä, värinä peacock ja tuollaisia kierrettyjä lasisoikioita.

Ollaan oltu pari päivää pojan kanssa kotona. Nuhan jälkeen tuli taas yskää ja hengenahdistusta. Lääkäri ei osannut juuri sanoa oikein mitään, mutta lupasi laittaa lähetteen astmatutkimuksiin. Olisihan se hyvä saada selvyys siihenkin asiaan ja kunnon lääkitys, ettei aina tarvitsisi ahdistuksen takia lääkärille lähteä. Poika on huomisen mummon luona vielä ja minä lähden töihin.
Ajatelkaa, tänään vihdoin saatiin joulukuusi "purettua". Lipsahti hieman loppiaisen yli, mutta on jotenkin ollut niin paljon taas kaikenlaista, ettei ole ehtinyt siihen paneutua. Samalla sain olohuoneen siivottua ja kyllä sitä roskaa olikin.

2 kommenttia:

Neili kirjoitti...

Meilläkin joulupuu riisuttiin vasta eilen. Se alkoi "kasvaa", joten annoimme olla kaikessa rauhassa.
Hyvää vuoden jatkoa.

Riina kirjoitti...

Tuo metallirenkulasimpukkakoru on todella nätti! :)