3. tammikuuta 2010

Kotioloa

Ollaan pienemmän pojan kanssa oltu ihan vaan kotona. Eilen pikaisesti kävin optikolla ja tänään käytiin kaupassa. On ollut niin kova pakkanen, ettei ulos ole paljon mieli tehnyt. Poika on pelannut Funkeysia ja halusi omilla rahoillaan käydä ostamassa lisää hahmoja peliin. Niitä on sitten kokeiltu tänään.

Optikolla kävin siis eilen näöntarkastuksessa, kun pitää ne uudet lasit hommata. Vanhat on vielä onneksi kasassa, nehän siis putosi pöydältä lattialle ja linsiin tuli halkeama. Vakuutus onneksi korvaa. Optikko huomasi vaan minun mykiöissä jotain kummallista, pieniä pisteitä. Täytyy huomenna varata aika silmälääkärille. Toivottavasti se ei ole mitään vakavaa. Mullahan on se lasiaisen samentuma oikeassa silmässä, mutta olen aika hyvin siihen tottunut. Kumma juttu, kun aina löytyy jotain uutta vaivaa, kun just on entisiin ehtinyt sopeutua. Kai se vanhuus ei vaan tule yksin, vaikken nyt niin hirveen vanha vielä olekaan.

Mulla on vielä kolme päivää vapaata. Aika kiva kun ei ole mihinkään kiire ja voi olla ja tehdä melkein mitä haluaa. Koruja voisi alkaa taas vähän tehdä, mutta inspis on nyt enemmänkin tuolla minipuolella. Yritän herätellä inspistä jotenkin.

Ei kommentteja: