15. tammikuuta 2010

Uusi työ

Otin sen uuden työn vastaan ja nyt on siellä virallisesti työskennelty yksi viikko. Väsyttää. On se kuitenkin muutos, kun nyt teen viikossa kuitenkin 8 tuntia ja 40 minuuttia enemmän töitä kuin aiemmin. Vaikka se ei niin kauhean paljon ole, mutta huomaan, että kotona ehtii tehdä paljon vähemmän. Ja varsinkin siivoaminen on vielä vähempää kuin ennen. Olisipa varaa siivoojaan. Taitaisi vaan tulla stressi siitäkin, kun ei meillä voi siivota ennen kuin kaikki tavarat on siivottu alta pois. Ja se on aikamoinen urakka. Yritän sitä joka toinen viikko, kun olen yksin kotona, mutta aina palataan samaan, kun pojat tulevat kotiin. Enkä sitten enää minäkään jaksa niin tsempata.
Töissä on ollut ihan mukavaa, mutta vaatiihan se enemmän tietysti kuin varahenkilönä oleminen. En kuitenkaan kadu, ainakaan vielä, työpaikan vaihdosta.
Nyt on lopetettava, koska uteliaat silmät tulevat kurkkimaan juttujani. Isommat uteliaat silmät osaavat nimittäin jo lukea ja minun kirjoittamiseni herättää kummaa kiinnostusta.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nyt en muista, että muuttuiko myös työnkuvasi?

Onhan se 8 h ja 40 min minusta aika paljon. Niin täälläkin siivotaan jatkuvasti, mutta jotenkin sitä sotkua vaan tulee aina. Eikä kaappitilaa tunnu olevan koskaan liikaa. Tekee sen minkä jaksaa. Ei sitä oikein muutakaan voi.

Hyvä, että työpaikan vaihdos on kuitenkin itsestäsi enemmän positiivinen, kuin negatiivinen juttu! Se, se merkitsee paljon. Kyllähän kaikkeen uuteen opettelu ja totuttelu vie oman aikansa ja energiansa.

Onnellista uutta vuotta!

Anonyymi kirjoitti...

..ja onnea uuteen työhön!

P