10. huhtikuuta 2010

Kaulakoruja

Olin tänään henkilöstölle järjestetyssä Hyvinvointikoulutuksessa. Päivä oli ihan antoisa, varsinkin loppuosa, kun näyttelijä Tarja Pyhähuhta esiintyi meille. Tai oikeastaan hän kertoili meille hauskoja juttuja ja laittoi meidät vähän toimimaan. Ja hauskaa oli. Kyllä sai nauraa vedet silmissä.Kyllä hänellä on taito saada ihmiset mukaansa mitä hän sitten tekeekin tai sanoo.
Koulutuksen loputtua tapasin yhden hyvän ystäväni, jota tapaan aika harvoin. Sain annettua hänelle yhden tilaustyön, jonka tein eilen illalla, kun kuulin hänen tulevan kaupunkiin. Hän haluaa antaa ystävälleen ristin ja tällainen siitä tuli.
Itse risti lähempää, helmet ovat delica-helmiä ja tosi pieniä.

Tänään olen sitten tehnyt korvakoruja, kännykkäkoruja ja yhden kaulakorun ja yhden setin. Tässä ensin kaulakoru, jossa mustaa ja harmaata.

Setissä on eri kokoisia mustia kimaltavia särmikkäitä lasihelmiä, siemenhelmiä ja hopean värisiä metallihelmiä.

Huomenna jatkan koruilua tai ehkä mineilyä. Siivotakin pitäisi tietysti taas. Ja kirppiksellä ajattelin käydä, joten jotain kyllä jää tekemättä.

1 kommentti:

Nimetön kirjoitti...

Moi Tuikku!

Aivan ihana oli tuo ristikoru jonka olet tehnyt. Varsinkin itse risti oli jopa noin läheltä katsottuna aivan....näytti hyvin tehdyltä:))
T: Mimmu