1. huhtikuuta 2010

Voittokoru

Tässä on arvonnassa voittaneen palkinto. Tiina oli blogissani katsellut koruja ja halusi palkinnokseen tämän tyylisen korun. Minulla olikin tämä kyseinen koru vielä tallella ja sen lähetin Tiinalle.
Vielä on toinen palkinto eli rannekoru tekemättä. Otankin nyt pääsiäisen tavoitteeksi saada senkin tehtyä.
Vaikka voi olla, että tekemiseen ei kauheasti ole aikaa ainakaan ennen sunnuntaita. Vietämme nimittäin lauantaina poikien yhteissynttäreitä. Sukulaiset tulevat silloin. Paikat pitäisi saada järjestykseen ja vähän leivontaakin aion harrastaa. Siis ihan 1:1 koossa. Minileivontaahan olen harrastanut enemmänkin.
Pääsiäisvapaat ja synttäreiden lähestyminen saa taas isomman pojan pinnan tiukalle ja olon levottomaksi. Ärjyntää kuuluu aika paljon ja kaikki tekeminen on hyvin lyhytjännitteistä. Huominen päivä voi olla aikamoinen, kun pojat odottavat seuraavaa päivää. Olisiko muuten jollain hyvää vinkkiä, millä saa lasten väittelyn vähenemään? Pojat nimittäin väittelevät ihan koko ajan ja ihan kaikesta. Vai väheneekö se iän myötä  vai miten käy. Yritän välillä olla vaan kuuntelematta poikia kokonaan, mutta aika huonolla menestyksellä.

1 kommentti:

Nimetön kirjoitti...

Enpä osaa sanoa, mutta olen hyvä etsimään tietoa ;)
http://www.mll.fi/vanhempainnetti/kattapidempaa/tukivinkit_tilanteesta_toiseen/sisarukset_nahistelevat/riita_kaynnissa-miten_toimia/

Hyvää Pääsiäistä ja Synttäreitä!
Paula