9. huhtikuuta 2010

Toinen palkinto

Nyt on saapunut perille myös arvonnan toinen palkinto, eli Neilille rannekoru ja lisänä korvakorut samaan sarjaan. Tämä tuntuu välillä olevan pitkässä viivassa nämä postitukset ja voittojen lähetykset. Mutta toivotaan, etä odotus on palkittu näillä koruilla.

Koruja olisi tarkoitus tehdäkin tänä viikonloppuna lisää eli kaivelen helmipakit esille ja alan suunnitella. Voi olla, että aloittelen kännykkäkoruista ja korviksista ja etenen sitten jossain vaiheessa kaulakoruihin, jos ehdin.

Tässä on aika mennyt kumman nopeasti. On ollut synttäreitä, pilkkiä ja kaikkea muuta. Iltaisin olen jaksanut katsella muiden blogeja, mutten itse ole jaksanut ajatella mitä kirjoittaisin. Nyt kun muutaman päivän saa olla itsekseen, riittää energiaa myös tänne kirjoittamiseen. Kevät tuntuu kyllä usein olevan sellaista aikaa, että se hurahtaa nopeasti ohitse. Niin kuin nyt lumet on sulaneet ihan hurjan nopeasti, kun ajattelee miten paljon lunta oli. Pyöräilykausikin taitaa alkaa ihan pian, ainakin pojat ovat sitä mieltä. Pyörien rankaat on vaan aika tyhjiä, joten pumppaushommiin tässä pitäis ruveta.

Ei kommentteja: