25. toukokuuta 2008

Menoa ja meininkiä

Viikonloppu on ollut taas aika vauhdikas. Ollaan poikien kanssa tehty monenlaista hommaa. Ulkoiltu on ja käyty metsässä ja katsomassa uimarantaa. Uimarannalla harmiksemme huomattiin, että joku on heittänyt lasipullon veteen ja se on särkynyt. Onpa "kiva" antaa lasten mennä uimaan sinne. Ja vielä on edessä koulujen päättymisviikonloppu, jolloin nuoriso oleilee rannoilla ja sotkee lisää. Metsästä vanhempi poika löysi ison kasan Gormiti-kortteja. Mikä onnen päivä hänelle, hän on monta kertaa pyytänyt ostamaan niitä, enkä ole ostanut. Jotain toista poikaa harmittaa varmaan korttien katoaminen, mutta ne oli ollut siellä jo joitakin päiviä ainakin, kun osa oli kastunut. Vanhempi poika onkin erityinen siinä, että hän löytää milloin mitäkin vaikka mistä.
Saimme äidiltäni krassin taimia, onneksi, koska omien kasvattaminen ei oikein edisty. Laitoin jo kerran siemeniä likoon, mutta ne likos varmaan melkein viikon, eikä koskaan ehditty laittaa niitä multaan. Nyt voidaan laittaa taimet suoraan ruukkuihin ja parvekkeelle orvokkien seuraksi. Vanhemman pojan mielestä orvokit on maailman kauneimpia kukkia.
Töitä olisi vielä ensi viikko ja seuraavalla viikolla kaksi päivää. Sitten alkaisi kauan odotettu loma. Toisaalta hieman pelottaa loman vietto, miten jaksan taas sitä rumbaa päivät ympäri, mutta onhan pojat onneksi isänsä luona aina välillä. Saan myös ihan omaakin lomaa. Se tekee varmasti hyvää. Tämä kevät on ollut todella rankkaa aikaa, mutta luulisin, että kaikki alkaa helpottaa pikku hiljaa. Ainakin toivon niin.

Ei kommentteja: