3. toukokuuta 2008

Parvekkeen sisustusta

Olen taas hieman shoppaillut, parvekkeelle hankkinut mattoja, pöydän, ruukkuja ja muuta pientä. Mulla ei vielä ollukaan parvekkeella mitään. Tuoleja en vielä oo löytäny sopivia, mutta eiköhän nekin ens viikolla jostain löydy. Nyt on ollu tosi ihanaa, kun aurinko on paistanu ja on ollu tosi lämmintä. Kunhan pojat tulee tiistaina kotiin, niin sitten istutetaan orvokkeja ja krasseja laitetaan myös kasvamaan. Pojat tykkää seurata kasvien kasvamista ja orvokit on vanhemman pojan suosikkikukkia. Ostin myös pieniä "mökkejä" ja maalasin ne ja aion laittaa ne parvekkeen yhdelle seinustalle. Tässä ne vielä ripustamatta.

Muutaman korun olen saanut tehtyä myös. Tilasin sudenkorennon siipiä ja tein korvikset ja kaulakorun. Nyt tuntuu olevan taas intoa myös korun tekoon, kuten myös moneen muuhunkin juttuun. Tuntuu ett päivät on liian lyhyitä eikä kaikkea haluamaansa ehdi edes tekemään. Mutta tässä ne tekemäni sudenkorentokorut.

Ensi viikolla töissä on aika kiireistä ja kyllä oikeastaan koko kuukauden, mutta läheneepähän loma nopeemmin kun on kiireitä. Sillon aika menee tosi nopeesti. Ja ensi viikolla mä varmaan saan sen uuden autonkin, toivottavasti.

Ei kommentteja: