18. toukokuuta 2008

Reissu heitetty

Nyt on reissu heitetty, eli eilen kävin Ikeassa ja Helsingissä. Helsinkiin menin ensin ja siellä Idän Helmi -kauppaan. Ensin vain katselin ja ihmettelin kaikkia ihania helmiä, enkä oikein tiennyt mistä alkaisi. No sitten vaan rupesin miettimään tilauksia ja niin rupesi helmiä siirtymään tiskille. Aika suurella summalla ostin, mutta on paljon kivempi ostaa, kun näkee helmet luonnossa. Minusta ainakin on vaikea netin välityksellä tietää tarkaan minkä kokoinen joku helmi on. Tänään olen hieman näperrellyt, mutta kuvia ehkä myöhemmin.

Ikeastakin löytyi taas jotain, niin kuin yleensäkin. Pojille jotain pikkujuttuja ja itselle esim. työtuoli tähän tietokoneelle. Sisustusjuttuja vähän ja keittiöön kokkiveitsi.

Mutta kyllä on tänään väsyttänyt. Enpä ole jaksanut siivoilla vaikka ajattelin, että tänään jatkan sitä torstaina hyvin alkanutta siivousta. Ei voi mitään, nyt ei vaan jaksa.

Pitäisi kai olla tuollainen "kotiapulainen", joka hoitaisi siivoukset, tiskaukset ja muut järjestelyt. Ja sitten kun homma olisi tehty, se lähtisi kotiinsa ja tulisi tietysti heti kun kutsu käy. Olisipa kätevää!

Ei kommentteja: