12. heinäkuuta 2008

Kukkien hoitoa

Aamulla kun jaksoin nousta ylös ja olin tehnyt kaikki aamutoimet, siirryin parvekkeelle kukkien hoitoon. Minullahan on siellä orvokkeja ja krasseja ja muutama muu kukka. Pojat halusi niitä orvokkeja, mutta minä en ole niihin kauhean ihastunut. En oikein jaksaisi nyppiä niitä vanhoja kukkia pois. Krassit on ollu pitkään väliaikaisessa "ruukuissa", sellaisissa muovirasioissa. No tänä aamuna tai oikeastaan aamupäivänä sain sitten siistittyä kaikki orvokit ja laitettua krassit kunnon ruukkuihin. Nyt olen oikein tyytyväinen, kun sain sen urakan tehtyä. Kyllä siinä menikin aika kauan. Tää elämä vaan tuntuu olevan välillä sellaista pitkäpiimäistä, että jotkut tekemättömät työt saa odottaa ja odottaa ja aika kauan.

Luin tuossa yhden vanhan lehden ja siinä eräs nainen sanoi aika osuvasti, että KARSI TAI KÄRSI. Hän tarkoitti omaa elämäänsä ja sitä miten hänellä oli liikaa töitä ja vielä ikäviä tapahtumia elämässä. Niin että pitäisi oppia karsimaan liikoja asioita tai sitten tosiaan kärsiä. Minäkin karsin sen toimimattoman parisuhteen ja sen jatkuvan pahan olon elämästäni ja pikku hiljaa ollaan menossa parempaan päin.

Korurintamallakin tapahtui tänään ja sain tehtyä yhden rannekorun ja kaulakorun. Niistä ei ole vielä kuvia, mutta tässä eilen uudelle omistajalleen lähtenyt setti.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Laitoin sulle postia. Jos et ymmärrä ohjetta, laita viestiä niin voin yrittää tehdä kuvaversion ;)