9. heinäkuuta 2008

Sähläystä

Sählään täällä tämän koneen kanssa. Sain poistettua tuosta tunnustus postauksesta toisen logon, mutta samalla olen saanut poistettua myös siihen postaukseen tulleet mukavat kommentit. Tarkoitus ei ollut tietenkään niitä poistaa, mutta on sen verran vielä alkeellista tämä minun tietämykseni näistä hommista, että poistaminen onnistuu kyllä, mutta palauttaminen ei. Enkä tiedä pystyykö niitä mitenkään palauttamaan. Meinasi hävitä koko teksti, mutta sen sain pelastettua ja nyt se on tuossa. Kun ei ole nörtti niin ei ole. Suokaa anteeksi vajavaisuuteni.
Töissä on ollut aika rauhallista ja enää ei olekaan kuin kaksi päivää ja sitten taas lomalle. Ilmat saisi kyllä vähän lämmetä, että pääsisi uimaan ja mattopyykillekin joskus. Tuleekohan ne helteet sitten elokuussa kun koulut alkaa ja lasten pitäisi jaksaa keskittyä opiskeluun!
Minun hommanani olisi vielä tänä iltana kirjeen kirjoittaminen englanniksi. Minulla on kirjeenvaihtoystävä Tsekissä. Tämä nainen, Ivana nimeltään, bongasi minut postcrossing-sivuilta. Harrastin sitä hieman aktiivisemmin vielä vuosi sitten, mutta nyt tuntuu tämä elämä menevän kaikkeen muuhun. Ja tämä blogi pitää minut kyllä aika hyvin otteessaan. Nyt aion terästäytyä ja kirjoittaa sen kirjeen. Voisinpa lähettää myös pari postcrossing-korttiakin, kun tänään postissa käydessäni ostin kauniita kortteja ja postimerkkejä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä sitä koneella sattuu kokeneemmillekin, älä sure! Joskus vain on sellaista ilmassa.

Minä olen ollut aikanaan ihan hurja kirjoittelemaan kirjeitä, mutta nyt on vain muutama kirjeystävä jäljellä, joiden kanssa kuulumisia vaihdellaan. Muita menoja tullut tilalle niin paljon, ettei enää malta pysähtyä ottamaan kynää käteensä... Vaikka se onkin aina ihan valtavan ihanaa saada oikeaa postia. Ehkä vielä joskus. =oD

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Laitatko mulle sähköpostiosoitteen, niin laitan ohjetta tulemaan ;)