1. heinäkuuta 2008

Pojat kotona

Pojat siis tulivat aamulla seitsemän aikoihin ja molemmat oli aika väsyneen näkösiä. Pirteitä kyllä olivat, ainakin juttua tuli taas tosi paljon. Tuliaisista olivat innoissaan ja heti olis pitänyt lähtee aarrekiviä etsimään luolista ja muualta. Joten meillä varmaan kerätään taas kiviä jonkun aikaa, tavalliset ei vaan taida enää kelvata.

Iltapuolella lähdettiin sitten tivoliin, kun se on ollut kaupungissa jo jonkin aikaa, eikä exä ollut poikia sinne vienyt. Varmaan liian kallista. Siellä oli tietysti hirmu kivaa niin kauan kun pois piti lähtee. Onneks meidän pojille kelpaa vielä tivolit, jossa ei hirveesti oo laitteita, he kun eivät tiedä muusta. Ei olla käyty puuhamaissa eikä Linnanmäellä vielä koskaan. Oon ajatellu ett niihin ehtii vielä kunhan ovat vähän isompia ja pääsevät kunnolla laitteisiin. Itse en pyöriviin vehkeisiin voi mennä, kun tulee paha olo.

Tällä viikolla meillä ohjelmaa riittää, kun on kaikenlaisia tapahtumia viikon mittaan. Huominen on vapaampi, torstaina käsityöläismarkkinoille kiertelemään, perjantaina lasten tapahtumaan ja sunnuntaina kirpputorille myymään omia kamoja. Vielä jos lauantaina olis hyvä ilma ja jos jaksaa, vois mennä pikku sisävesiristeilylle. Mutta musta tuntuu, että risteily jää myöhempään ajankohtaan. Paljon ohjelmaa niin eivät ehdi niin paljon riidellä keskenään. Toivottavasti.

Tässä vielä makeanvedenhelmistä tehty kaulakoru ja korvikset. Helmet ostettu sieltä jalokivimessuilta.

Ei kommentteja: