30. toukokuuta 2009

Virkkausta

Tässä yhden uuden virkkaustyön alku. Voitte arvailla mitä siitä tulee, ei ole rintaliivit. Lopputulos on kuvassa ainakin aika hauskan näköinen. En lupaa mitään milloin se valmistuu, mutta eiköhän kesäkuun alkupuolella kuitenkin.
Nyt on ollut pari päivää oikein intoa tehdä kaikkea, siis koruja, virkkausta ja muitakin juttuja. Miten vaan päivässä ei tunnit tahdo riittää kaikkeen. Välillä kun pitäisi nukkua ja syödäkin. Ideoita pukkaa päähän koko ajan, niin ettei tahdo kaikkia edes muistaa. Heti pitäisi kirjoittaa tai piirtää ideat muistiin.
Kävin tänään elokuvissa katsomassa Enkelit ja demonit. Olen lukenut kirjan aiemmin, mutta enpä kauheasti muistanut siitä. Se oli ihan hyvä, koska jännitys säilyi loppuun asti. Pidin elokuvasti, pidän yleensä monenlaisista elokuvista. Torstaina kävin iltapäivänäytöksessä katsomassa Postia pappi Jaakobille. Suomalainen elokuva ja täysin erilainen kuin tämän iltainen, mutta sekin oli hyvä. Pidän Kaarina Hasardista, hänhän näytteli myös Liian paksu perhoseksi elokuvassa. Aina kun käy elokuvissa, sitä ajattelee, että pitäisi käydä useammin, eikä kuitenkaan sitten käy.

Ei kommentteja: