8. marraskuuta 2009

Fimoilua

Pojat lähtivät aamulla molemmat isänpäivää viettämään tietysti isälleen ja minä sain touhuta aivan vapaasti. Aamupäivän siivousten, tiskausten ja muiden kotihommien jälkeen päätin vihdoin avata Fimo-paketit. Olen ostanut Fimoja jo aikoja sitten, mutta aikaa niiden kanssa hommailuun ei ole ollut. Niin kuin arvelinkin, niiden parissa vierähti tunti jos toinenkin. Tämänpäiväisen muovailun jälkeen joutuu tietysti hommaamaan lisää värejä, että saa tehtyä uusia juttuja. Sen verran kivaa tuo Fimoilu on.
Tässä muutama luu siskontytön (15 v.) eläinkauppaan. Hän innostui mineilystä myös pikkuisen ja oli tet-jaksolla eläinkaupassa ja eläinlääkärillä. Joitakin printtejä hänelle jo annoin ja nyt tein muutaman luun.

Väri tuohon teesettiin ei ehkä ole paras mahdollinen, mutta halusin kokeilla myös tuota kimaltelevaa hopeanharmaata. Vielä vaatii hieman harjoittelua tuo muotoilu, mutta ihan tyytyväinen olen.

Joulu tulee taas ihan pian, joten tein noita piparminttukarkkijuttuja vaikka kuusenkoristeeksi. Niistä aloitin muuten muovailun. Ajattelin, että se on ekaks jutuks tarpeeks helppo.

Karjalanpiirakoita oli myös kiva leipoa.

Kokeilin tuollaista prinsessakakkua myöskin. Ruusuja harjoittelin ensin muutaman, enkä sittenkään saanut tarpeeksi pientä tuohon kakkuun. Tuntuu, että sormet on monta numeroa liian isot. Mutta harjoitellaan lisää.

1 kommentti:

Nimetön kirjoitti...

Kauniita uusia koruja olet tehnyt. Hyvin olet myös nuo Fimot saanut tehtyä. Ruusu on kaunis!

Itse yritin väsätä jotain eberhard faber -massasta, mutta massa ei vaan jostain syystä suostunut kovettumaan. Ovat vieläkin ihan muovailtavissa, vaikka aikaa on kulunut monta viikkoa. Että sitä ei kannata ostaa.

Fimoa ja Cernittiä en olekaan sitten kokeillut ja nuo Eberhard faber -massat olivat vielä kokeilu kappaleita. Kaupassa väittivät, että pitäisi kovettua. Kokeilin kuivattaa silleensä, sekä mikrossa, kumpikaan ei toiminut.

P