17. marraskuuta 2009

Messuostoja ja minejä


Messuilta ostin siis helmiä jonkun verran ja kaikki ei ole kuvassa. Kuvassa mukana vain nauhat ja niistäkin vain yhdet kappaleet. Pusseissa olleita en viitsinyt ruveta kuvailemaan ja niitäkin oli jonkun verran. Uusia ideoita tosiaan sain ja seuraavaksi aionkin tehdä sellaisista metallirenkaista ja helmistä koruja. Näytille tulee heti kun valmistuu.


Tällaisia hauskoja metalli"helmiä" ostin myös. Näistä oli tehty erikokoisten lasi- ja metallihelmien kanssa kivoja roikkuvia koristeita. Niitä aion myös kokeilla.


Miniosastolla on taas tullut vähän valmista. Pitkään jo maalattuina olleet kattilat saivat päällensä kannet ja kylkiinsä kahvat. Kattilat on korkkeja, kannet pahvia ja kahvat nahkanauhaa. Ja kaikki maalattu kuparinvärisellä akryylimaalilla.


Kirjojen kansikuvia on ollut pitkään myös odottamassa. Näihin kahteen sain sivut ja kannet tehtyä. Useampi odottaa vielä sivuja sisäänsä.


Fimosta tein myös pienet tontut katajapalan päälle seisomaan. Joulukoristeeksi tulevaan nukkekotiin.


Pienemmän pojan nukkekotiin tulee siis asumaan Masa Mainio Molla koiransa kanssa. Masa Mainio- kirjoissa seikkailee myös ruskea hiiri, joten se piti tietysti tehdä myös.


Masa Mainio odottaa vielä vartaloaan ja vaatteitaan ym., mutta Molla-koira on tässä. Ainakin isompi poika tunnisti sen heti Mollaksi, joten en voinut aivan kauheasti epäonnistua.

Ei kommentteja: