29. maaliskuuta 2008

Sairaan väsynyt olo

En tiedä olenko tulossa kipeäksi vai mikä on kun väsyttää ihan "sairaasti". Kurkku on kyllä vähän kipeän tuntunen, joten voinhan minä ehkä saada sen saman taudin missä pojat viimeksi olivat. Ei kyllä kiinnostaisi yhtään. Lepoa kyllä tarvitsisi, mutta ei sillä lailla.

Isompi poika lähti mummon luo yökylään, pikkusen säästää mun voimia tässä ja nyt kun oon niin väsynyt. Koti on taas kun pommin jäljiltä, enkä jaksa siivota. Teen sen taas ensi viikonloppuna kun pojat ovat isänsä luona. Siihen asti saa villakoirat pureskella nilkkoja ihan rauhassa.

Tässä on jo aikaisemmin tekemäni kaulakoru, rannekoru ja korvikset eräälle hyvälle ystävälleni. Helmet on makeanvedenhelmiä, kirkasta Swarovskin kristallia, hopeoituja helmiä ja välihelmiä. Korun katseenvangitsijana on harjattua hopeaa oleva "killutin". Korun teko kesti aika pitkään koska sopivaa "killutinta" ei meinannut löytyä, mutta tuon nähdessäni tiesin heti sen olevan sopiva. Ei mikään tätimäinen, eikä tyttömäinen vaan sopivan abstrakti ja muodoltaan silmiähivelevä.

Korujen teko on ollut aika vähäistä viime aikoina, energian puutetta ilmeisesti. Liekö kevätväsymystä vai muuta masennusta. Odotan innostuksen löytymistä jälleen, koska korujen teko on niin mukavaa, näkee heti oman kättensä jäljen ja voi toteuttaa omaa luovuuttaan rentouttavalla tavalla.

Ei kommentteja: