19. maaliskuuta 2008

Jotain positiivista

Pitäisikö aloittaa voimistelu tai jonkunlainen kuntoilu muuten. Kävely voisi olla hyvä näin aluksi.
Eilen kävin työterveystarkastuksessa ja melkein alkoi tuntea itsensä tosi sairaaksi kun täytteli lomaketta, jossa kyseltiin sairauksia. Onhan noita ollut ja on nytkin, muttei niitä niin aina ajattele. Sitten kun pitää yhteen listaan laittaa kaikki niin tuntuukin, että niitähän on tosi paljon. Tultiinkin terveydenhoitajan kanssa siihen tulokseen, että voisin hakea kuntoutukseen. Katsotaan sitten pääsenkö.


Päivän paras juttu oli kuitenkin se, että saatiin exän kanssa vihdoin ositusasia sovittua. Mä jouduin vähän vaatimuksestani joustamaan, mutta saatiinpa asia hoidettua. Nyt vaan oottelen papereita allekirjoitettavaks. Vielä kun saan rahani ja saadaan yksi kiinteistö myytyä niin sitten asiat alkaa olla aika hyvällä mallilla.


Pääsiäisen saan viettää aivan yksin ja nauttia rauhasta ja hiljaisuudesta. Jospa viimein aloittaisi myös kävelyn, on nimittäin kunto päässyt rapistumaan tosi huonoksi. Jospa tavoitteeksi asettaisi vaikka pikku lenkin joka vapaapäivä ja vähän aina pidentäisi matkaa. Kameran voisi ottaa mukaan jos vaikka jotain kivaa kuvattavaakin matkan varrelta löytyisi. Kerron sitten miten "projekti" etenee.

Ei kommentteja: