20. maaliskuuta 2008

Iloa liian aikaisin

Joopa joo, en olekaan yksin, vaan pienempi poika on jälleen kotona sairastamassa. Kuumetta taas ja nenä tukossa ja yskää. Ei taida nämä taudit meidän perhettä jättää tänä vuonna. Exä sentään antoi pojan jäädä äidin luo sairastamaan, vaikka kysyi, että onko se oikeesti kipee. Ei luota näköjään yhtään, sanoin ett voi tulla tänne mittaamaan.
No sit vielä se sanoi osituksesta, ettei ehkä lunastakaan sitä mitä sovittiin, vaan miettii vielä. Voi vee, ett joku voi olla kuin tuuliviiri, ja vielä miespuolinen henkilö. Ei tässä oo ollu kun kohta 5 kuukautta miettimisaikaa. Kyllä se aika muuten menee nopeasti, kohta on kesä ja syksy ja isommalla pojalla alkaa koulu. Ajattelin muuten tehdä kuutta tuntia ensi vuonna töissä, ett ois aikaa myös lapsille ja varsinkin tuon koululaisen kannalta parempi niin. Nyt ois taloudelliset mahdollisuudet siihen.
Kai se on yöpuulle vääntäydyttävä kohta kun ei nyt voikaan aamulla nukkua niin pitkään kun haluaa, poika herää kuitenkin viimeistään puoli kahdeksan. Joten hyvää yötä!

Ei kommentteja: