24. maaliskuuta 2008

Kaikki kotonaNyt on taas koko porukka kotona. Isompi poika tuli iloisena ja "puheripulissa" ja kaikkee olis pitäny taas heti tehdä. Ilta meni kuitenkin ihan mukavasti paitsi pikkuisella on kuumetta edelleen. Eivät huoli lääkäriinkään, kun saattaa kestää reilun viikon toi flunssa ja muita oireita ei ole, pikkusen nyt ruvennu nuhaa tulemaan.


Poitsun kanssa askarreltiin hieman ja hän halusi tehdä helmistä hämähäkin, samanlaisen jonka velikin on joskus tehnyt. Siitä tuli ihan hieno. Ohje on Helmitöiden vuosi - kirjassa, siitä hieman sovellettu noille Hama-helmille.

Minäkin olen saanut jotain tehtyä, virkkasin pienemmän pojan kisulle peiton Jenga-langasta. Kiva virkata paksusta langasta, saa nopeasti valmista, kun tuo aika tuntuu olevan kortilla aika usein. Tarkoitus olis kyllä virkata jotain suuritöisempääkin, kunhan löydän sopivan mallin. Haluaisin virkata pehmoleluja, mutta niiden ohjeet tuntuu olevan aika harvassa. Neulottuna kyllä löytyy, mutta mielummin virkkaisin. Täytyy etsiä vielä ja mennä vaikka kirjastoon kun ehtii.1 kommentti:

Tarja kirjoitti...

Tulinpas vastavierailulle :o)
Tooosi-tosi kauniita koruja olet tehnyt!