19. lokakuuta 2009

Askartelua

,Tänään on askarreltu ja maalailtu pojan "nukkekotia", siis dragontaloa. Tehtiin siihen ovia, ikkunoita ja poika maalasi ulkoseinät ja piipun, mikä myös tehtiin tänään. Sitten tulostettiin netistä lattialaattoja ja tapetteja. Niitä pitäis huomenna laittaa sitten paikoilleen. Tuntuu pojalla olevan kova into tekemiseen myös. Liekö tarttunut äidistä.
Minä askartelin vähän printtejä kasaan. Siskon tytölle kissanruokapakkauksia ja kissanhiekkapakkauksia hänelle tulevaan eläinkauppaan. Hän kyllä sanoi keskittyvänsä enemmän koiriin, mutta ajattelin vähän jeesata tuossa kissahommassa. Jos vielä tekisin sellaisen kissojen raapima/kiipeilypuun sinne kauppaan. Siskon tyttö innostui myös tuosta minihommasta käytyään kesällä Vanhassa Kilkkilässä nukkekotinäyttelyssä.
En saanut kuvaa lisättyä millään tähän, tuli vaan tekstinä. Jossain on Bloggerissa varmaan vikaa. Olisin laittanut siitä jouluboxista toisen kuvan, missä näkyy paremmin sitä lyhtyä. Aion siis todellakin tehdä jouluisen huoneen kynttilälyhtyyn. Lyhdyn leveys on 14 cm ja syvyys 10 cm. "Talon" harjakorkeus on 19 cm ja lasiruutujen korkeus 13 cm. Siis haastetta riittää, mutta niitä on oltava, jotta pysyy mielenkiinto yllä tässäkin harrastuksessa. Onneksi jouluun on vielä aikaa, että ehtisi saada tuonkin projektin valmiiksi, kaikkien muiden rinnalla.

Ei kommentteja: