29. lokakuuta 2009

Lisää helmiä


Tässä on varmaan onnistuneimmat helmeni sieltä kurssilta. Minusta nuo täplät oli niin hauskoja, että halusin tehdä niitä moniin helmiin.


Nämäkin onnistuivat mielestäni hyvin. Jos aikaa olisi ollut enemmän näitä olisin varmasti tehnyt lisää eri värisinä versioina. Raaskiikohan näitä itse tehtyjä helmiä antaa tai myydä koruissa edes ollenkaan! Itselle varmaan tehtävä niistä koruja.


Kyllä se näytti helpolta kun taitaja teki kalahelmiä. Me saatiin sitten myös harjoitella niitä. Harjoittelua se todella vaatisi ennen kuin osaisi sellaisia kauniita tehdä. Olen nyt kuitenkin näitä minäkin omin "pikku" kätösin tehnyt.


Viimeisenä siellä kurssilla tehtiin näitä kalahelmiä. Se oli jo vähän vaativampaa, mutta sain aikaiseksi kuitenkin kaloja.

Tänään oli taas puutöitä. Nyt oli vuorossa ovi- ja ikkuna-aukkojen sahaaminen. Tutustuin uusiin laitteisiin ja huomasin ettei sahaaminen ole niilläkään kauhean helppoa. Kummaa kun vinoon sahaaminen on paljon helpompaa kuin suoraan. Onneksi aukkojen ympärille tulee pokat ja puitteet, niin ettei vinoja sahauksia jää näkyviin. Hiomallakin saa varmaan vähän asioita korjattua. Homma edistyy hitaasti, mutta varmasti.

Ei kommentteja: