31. lokakuuta 2009

Liikaa projekteja, liian vähän aikaa

Nyt on sellainen stoppi tullut hommiin. On siis liikaa keskeneräisiä juttuja, eikä oikein tiedä mitä niistä jatkaisi ekana. Vai alottaisiko jotain uutta. Kaikenlaista pientä on löytynyt kirppiksiltä taas ja muutenkin olen saanut monenlaista matskua kaverilta. Jostain pitäisi vain aloittaa.
Silmä vaivaa taas, sitä särkee. Minullahan on oikeassa silmässä lasiaisen samentuma. Onneksi se ei normaalia elämää haittaa juuri ollenkaan. Joskus vaan tarkan näön kanssa on pieniä ongelmia. Suurempi ongelma tuntuu ajoittain olevan särky. Silmälääkäri sanoi, että särky johtuu siitä, että samentuma tiivistyy. Eli sitä ilmeisesti tapahtuu edelleen.
Olen menossa Tampereelle Suomen kädentaidot- messuille 14.11. Juuri katselin näytteilleasettajien luetteloa ja ajattelin, että kiire tulee, että ehtii kiertää kaikki mitä haluaa. Siellä on ainakin 15 eri osastoa, joissa haluan käydä ja aikaa vain vajaa neljä tuntia. Menen sellaiselle ryhmämatkalle, joten bussi lähtee tiettyyn aikaan, eikä siitä passaa jäädä kyydistä. Täytyy tehdä hyvä suunnitelma ja suunnistaa vaan niihin osastoihin mihin ehdottomasti haluaa tutustua. Sitten jos vielä jää aikaa voi kierrellä ja katsella muitakin.

Ei kommentteja: