14. lokakuuta 2009

Kilppari perillä

Arvontavoitto eli Kilppari on päässyt perille postin suosiollisella avustuksella. Seuraavaa virkkausprojektia en ole vielä miettinyt. Muutama työ olisi vielä kesken joten voi olla että pitäisi keskittyä niihin. Kummaa se vaan on, että monesti tulee mielummin aloitettua uusi kuin tehtyä niitä vanhoja jostain syystä keskenjääneitä valmiiksi. Ehkäpä keskityn vähäksi aikaa mineilyyn, kun olen muutamaan joulukalenterivaihtoon osallistumassa. Niitä projekteja ei voi täällä vielä näyttää, koska silloin yllätys voisi mennä pilalle saajalta. Joukukuussa näette sitten niitä juttuja.
Poika alkaa olla jo paremmassa kunnossa. Ainakin vauhtia tuntuu olevan entiseen malliin. Hän on kyllä kovin liikkuvaista sakkia ja kai se liittyy tuohon ikäänkin. Koko ajan hypitään, loikitaan, kiivetään, pompitaan, roikutaan ym. Ei ole sitten ihmekään, kun joka paikka on mustelmilla ja naarmuja myös löytyy. Vilkas viisivuotias.

1 kommentti:

Nimetön kirjoitti...

Se näyttää kyllä vieläkin komeammalta tuolla mun kirjahyllyllä :)

Törmäsin muuten tuollaisiin sivuihin, kun: http://www.piironki.fi/
Siellä on Nukkekotien maailma. Että jos saat sieltä vaikka uusia ideoita, tosin sinulla taitaa niitä aika hyvin ollakin.

P