9. kesäkuuta 2008

Haaveissa vain

Kävimme poikien kanssa yhdessä puistossa, jossa on erilaisia pikku alueita ja niissä erilaisia piharakenteita ja istutuksia. Siellä oli paljon kauniita kukkaistutuksia, suihkulähteitä, kivielementtejä ja pajujuttuja. Oli tehty pajutunneleita, jossa pojat tykkäs juoksennella, erilaisia pajuaitoja ym.
Todella paljon kaunista katseltavaa. Vanhempaa poikaa kiehtoi kovasti sellainen iso ruukku, joka oli "kaatunut" ja siitä oli valunut hiekkaa ja lasinpaloja maahan. Sieltä hiekan ja lasin seasta kasvoi erilaisia mehikasveja. Se olikin kaunis ja erikoinen teos.

Noita sinisiä lasin paloja poika olisi halunnut ottaa mukaansa ja annoinkin pari ihan pientä ottaa. Kumma kun lasin palat ja kivet on parhaimpia aarteita mitä voi olla. Tietysti korukivet vielä vie niistäkin voiton.

Tämän päivän on ollut tosi kylmä ja on satanut iltaan asti. Ei paljoa ole huvittanut ulos nenäänsä pistää, mutta pojat vaatii ja tarvitsee tietyn määrän ulkoilua, joten ulkona on käyty pariin otteeseen. Etsimässä aarteita, eli kiviä ja lasinpaloja. Rahaakin löytyi pari kolikkoa ja muutama pikku lelu. Meillehän sitä roinaa mahtuu, entisetkin on sellasessa sotkussa ettei paremmasta väliä. Pitää koittaa vähän järjestellä niitäkin tässä loman aikana. Pojat kysyy vähän väliä, että missä se ja se lelu tai tavara on ja munhan se pitäisi tietysti tietää!

Satoi tosiaan niin paljon, että parveke lainehti. Katon reunalla oleva ränni on täynnä oksia ja muuta roskaa, niin että kaikki vedet roisku meidän parvekkeelle. Piti käydä aamulla pelastamassa orvokit hukkumiselta. Pari mattoa on siellä nyt ihan märkinä, enkä tiedä kannattaako niitä vielä ripustella kuivumaan siellä, koska kai se huomennakin sataa. Odotellaan aurinkoisempia ilmoja.

Ei kommentteja: