16. kesäkuuta 2008

Ääni maassaMulla on ollut kurkku kipeä jo jonkun aikaa ja nyt pari päivää ääni on ollu aika möreä. Kitalakea kutittaa, joten kaikki heinänuhan alkamisoireet on todettu. Olen syönyt kyllä allergialääkkeitä koko talven silmäoireiden takia, jotka tulee työpaikalla. Nyt kuitenkin vaikka olen lääkkeiden määrää lisännyt, oireet pakkaa päälle. Toivottavasti tilanne tasaantuu, koska mikään ei ole niin inhottavaa kuin kitalaen kutina. Siihen ei auta raapiminen, eikä mikään.

Olen edelleen nauttinut rauhasta ja tehnyt lisää koruja. Rannekoruja syntyi muutamia ja makeanvedenhelmistä kaulakoru, joka on kuvassa ekana.
Korvakoruja, kännykkäkoruja ja rannekoruja on kiva tehdä, kun ne valmistuu niin nopeasti.
Nyt voikin tulla pieni tauko taas korujen teossa huomisesta iltapäivästä eteenpäin kun pojat tulee kotiin. Huomenna kuitenkin vielä pitäisi ehtiä tekemään muutama tilaustyö ennen poikien tuloa, koska lupasin toimituksen ennen juhannusta.
Tässäpä tällainen korupläjäys tällä kertaa. Huomasin, että muokatessa korujen tai siis oikeastaan kuvien laatu heikkenee, koska kannattaa pienentää kuvia, ettei sivun avautuminen kestä kauhean kauan. Ajattelin kuitenkin, että pitää taas vähän koittaa tuota kuvien muokkausta, ettei vaan pääse unohtumaan.

Ei kommentteja: