1. kesäkuuta 2008

Ostoksia ja matkailua

Kävin jälleen kirpputorilla ja löysin pojille housuja, alkaa olla vanhempi poika siinä iässä, että polvet kuluu puhki tosi nopeesti kaikista housuista. Olen ostanut myös verhokankaan olohuoneeseen, eri asia vaan milloin ehdin ompelemaan ne. Eteiseen ostin arkkupenkin, istuimeksi ja säilytykseen. Sen uumeniin saa kätkettyä vaikka mitä. Se pitää vaan kasata, ehkä huomenna. Muutakin pientä juttua ostelin ja itselleni ihme kyllä löysin kesäpuseroita useamman. Yleensä mun on vaikee löytää itelleni mitään mut nyt onnisti, ei kyllä kirpputorilta vaan ihan kaupasta.
Ajelin myös yhden ystäväni kanssa Sulkavalle Marimekon tehtaan myymälään. Sieltä löysin itselleni housut kympillä ja pojille T-paidat. Samalla matkan aikana tuli taas päivitettyä ystäväni kanssa molempien elämäntilanteet tarkalleen. Mukava tavata ystävä pitkästä aikaa ja turista oikein kunnolla.
Koruja olen tehnyt jonkun verran, enkä ole niitä kaikkia edes ehtinyt kuvata ennen kuin ne on lähteneet maailmalle. Täytyy kuvailla vielä kotona olevia kunhan ehdin.

Ei kommentteja: