18. kesäkuuta 2008

Ruokaa ja sadetta

Vanhemman pojan kanssa täytyy olla tosi tarkkana sen syömisten kanssa. Nyt kun pojat tulivat isänsä luota se on jotenkin taas korostunut tai sitten he eivät ole saaneet tarpeeksi ruokaa siellä. Heti kun pojalla on hieman nälkä tai verensokeri ilmeisesti laskee liian alas, hän alkaa hermostua ja konflikteja syntyy. Silloin pitäisi heti olla leipä tai jotain muuta valmiina ennen kuin ruoka valmistuu. Ja ilmeisesti pitäisi hieman lyhentää noita "ruokkimisvälejä" vielä. Tai lisätä pikku välipaloja ruokailujen välille. Sitten kun poika on saanut mahansa täyteen, olo on aivan erilainen. Poika ei vielä itse oikein osaa tunnistaa sitä nälän tunnetta, joten se vielä vaikeuttaa tilannetta. Tällaisia herkkuja olen maalannut meille parvekkeelle koristeeksi.Parveke on ollut tänään jonkun verran käytössä kun ei ole satanut. Eilen illalla satoi taas niin kovasti, että parveke lainehti jälleen. Täytyy ilmeisesti soittaa "talonmiehille", että putsaisivat viimein nuo räystäskourut tuolta katonrajasta, koska kaikki vesi tulee niiden yli ja roiskuu meidän parvekkeelle. Koko ajan saa olla pelastamassa kukkia ja mattoja vedenpaisumukselta. Tässä vielä vähän parvekkeeni rekvisiittaa, korukuvia myöhemmin.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Suloisia mansikoita ja viehättäviä parvekkeen koristeita!

Ajattelin jättää kommentin, kun olen blogiasi silloin tällöin jo jonkin aikaa seurannut. Elämäntilanteeni on vähän samansuuntainen, eroa tehdään ja kahden tytön kanssa jään.

Teillä on ollut flunssaa kerran jos toisenkin. Tuollaista se on meilläkin ensi talvena, jahka tytöt aloittavat päivähoidossa. Huokaus.

Mutta nyt on sentään kesä ja kaunista, aurinkoa sinulle ja pojillesi!