6. kesäkuuta 2008

Loma alkoi


Nyt se kauan kaivattu loma on alkanut ja ulkona sataa vettä. No eipä se haittaa, kivaa loma on silti. Töissäkin sain kaikki työt tehtyä loppuun, vaikka muutama juttu olikin jo usean kuukauden maannut odottamassa tekijäänsä.
Pojilla oli molemmilla viimeiset päivät hoitopaikoissaan. Vanhempihan lähtee syksyllä kouluun ja nuorempi päiväkotiin perhepäivähoidosta. Isot muutokset molemmilla edessä. Ilmankos vanhemmalla pojalla oli taas raivaria ja suuttumusta koko illan. Hän ei oikein taida kestää muutoksia ja se näkyy sitten raivoamisena. Tänään jaksoin sitä aika hyvin, mutta joskus meinaan raivota itsekin. Sääliksi käy pikkupoika, koska hän saa usein osansa isomman raivosta, kun en aina ehdi väliin. Mutta tänään vanhempi poika sentään pyysi meiltä molemmilta anteeksi suhteellisen helposti, kun sekin on joskus tosi vaikeaa.
Yritän nauttia lomasta kaikesta huolimatta ja onhan minulla aina välillä ihan ommoo lommookin, eli ihan saan olla itsekseni välillä. Kertoilen lomatunnelmista kyllä täälläkin.

Ei kommentteja: