6. elokuuta 2008

Kotona ollaan

Kotiin paluu on tapahtunut, enkä malttanut olla aukaisematta tietsikkaa. En kyllä reissussa ehtinyt sitä yhtään kaipaamaan, hyvä niin.
Reissu oli onnistunut, isompi poika viihtyi tosi hyvin, vaikka olikin välillä tavallinen äksy ja aggressiivinen itsensä. Pienempikin viihtyi, mutta oli iloinen kun tultiin kotiin. Minä nautin siitä kun ei tarvinnut laittaa ruokaa, siivota ja tiskata.
Maisemat Kalajoella on huikeat, rantahiekat upeat ja meri suuri ja avara. Siellä oli myös monenlaista aktiviteettia järjestetty meille yksinhuoltajaperheille ja äideille. Kerron niistä kuvien kera myöhemmin esimerkkejä. Kävimme neljänä päivänä joko uimahallissa tai trooppisessa kylpylässä ja se taisi pojista ollakin kaikkein hauskinta. Syöminen tuntui hankalalta isomman pojan kohdalla, mutta kyllä hän tuntui pärjäävän perunalla, leivällä ja vedellä. Muutaman kerran söi lohta ja tietysti lomalla sallin karamellien syöntiä vähän enemmän ja jäätelöäkin muutamaan otteeseen.
Kuvia otin paljon, joten kunhan saan niitä tuolta kamerasta ulos niin laitan myös tänne.
Nyt tuntuu todella loman lopulta kun laskee päiviä töihin lähtöön, 4 enää. Ne menevätkin päiväkotiin tutustumiseen ja isomman pojan toimintaterapeutilla käynteihin ja viikonloppuna pojat menevätkin isälleen. Lisää tarinointia viimeistään perjantaina!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Täällä on sama countdown käynnissä ja kammassa yhtä monta piikkiä jäljellä. Aikaiset aamut hirvittävät, mutta kai se arki alkaa taas sujua. :)

Kivoja lomakuulumisia teillä! Ihanaa että nautitte yhteisestä reissusta, vaikka säät ovat olleet just niin tällaisia.