11. elokuuta 2008

Uimassa

Tänään on taas satanut melkein koko päivän, joten ajattelin kastella itseni ihan kunnolla. Uimahallit on jälleen avautuneet nyt elokuussa, joten suuntasin uimaan. Oikeastaan sieltä Kalajoelta jäi innostus uintiin, vaikken siellä niin paljoa pystynyt itse uimaan, kun poikien kanssa peuhasin altaassa. Nyt kun pojat ovat isällään niin ajattelin käyttää tilaisuuden hyväkseni. Taidan käydä huomennakin ja jos taas kokeilisi vesijuoksuakin. Uskon kyllä, että poikienkin kanssa tullaan käymään nyt useammin uimassa. Lääkärihän jo kauan sitten suositteli uintia minulle, se on nivelille hellävaraisempaa liikuntaa kuin moni muu (näin kun tuota painoa on "vähän" liikaa).
Pienemmällä pojalla meni päivä päiväkodissa tosi hyvin. Onhan se tietysti lapselle aika ihanaa, kun äiti on samassa päiväkodissa töissä. Voi käydä poikaa moikkaamassa monta kertaa päivässä. Varmaan hänelläkin on turvallinen olo, kun äiti on lähellä. Minulta ainakin on monta huolta pois, kun tiedän ja tunnen poikani hoitajat. Tiedän hänen saavan hyvää hoitoa ja on helppo jutella lapsen asioista tuttujen ihmisten kanssa.
Vanhemman pojan koulupäiväkin oli mennyt hyvin ja opettaja oli kiva, mutta iltapäiväkerhoon hän ei haluaisi enää mennä. No nyt oli vasta ensimmäinen päivä, joten eiköhän siihenkin totuta.

Ei kommentteja: