15. kesäkuuta 2009

Reissu heitetty

Tallinnan reissu on nyt tehty ja palattu arkeen. Väsymystä tietenkin vielä on, mutta eiköhän se tämän viikon aikana häviä. Onneksi huomenna on viimeinen työpäivä ja loma alkaa. Tänään oli palaveri minun työn jatkoista. Aloitan sitten elokuussa kiertävänä varahenkilönä. Se oli ihan mun oma toiveeni ja se nyt onnistuu. Odotan mielenkiinnolla sitä työtä. Ensi vuoden perusteella nimittäin ratkeaa jatkanko työtäni vai lähdenkö ehkä opiskelemaan. Yksi huono puoli tuossa hommassa on. Palkkani pienenee. Siis peruspalkka pienenee n. 150 e ja sitten siitä saan 52 %. Mutta eiköhän me jotenkin pärjätä. Täytyy suhteuttaa menot tuloihin.

Tallinnassa otin muutaman kuvan. Siellä oli paljon ihmisiä liikkeellä ja siellä oli jotkut käsityöläismarkkinat. Mukavaa vilinää ja kauniita käsitöitä tarjolla.

Kauniita vanhoja katuja, pieniä putiikkeja siellä täällä.Hienosti pukeutuneita neitoja ja herroja näkyi myös katukuvassa. Tannsia ja laulua. Oikein onnistunut ajankohta matkalle, vaikka sää ei niin suosinut meitä. Oli sumua, sadetta ja ukkosta.

Ei kommentteja: